12 oktober 2018
19:00

HC Örnen

Referat: Hällefors IK - HC Örnen

HC Örnen får tyvärr vänta på sina första poäng i årets serie. Bortamatchen mot Hällefors slutade i en 5-4 förlust.

Efter fredagens match mot Hällefors fick HC Örnen vända hem mot Örebro utan några inspelade poäng. Efter en dålig första period var ställningen 4-1 till hemmalaget Hällefors och det visade sig vara ett för stort avstånd.

"Vi går ut i första och är inte alls med i matchen. Efter ett par individuella misstag straffas vi med fyra mål i baken efter den första perioden" säger tränare Emil Gunnarsson.

HC Örnen gör ett tappert försök att komma med i matchen igen under den andra och tredje perioden men det räcker tyvärr inte hela vägen till att rädda några poäng.

"Vi rycker upp oss efter första perioden och spelar bättre och bättre matchen igenom och vi hade ett par giftiga lägen att kvittera i slutet" avslutar Gunnarsson.

HC Örnen får alltså vänta på sina första poäng i årets säsong men vi hoppas att de trillar in så snart som möjligt.